Wij laten graag onze klanten aan het woord
"Bedankt voor het perfect organiseren van het uitwaaifeest van Attent. Veel enthousiaste reacties te horen gekregen van de collega's over het festijn. De film was voor ieder een verrassing, mooi in elkaar gezet. Het feestprogramma trouwens ook, goede muziek, mooi camerawerk, prima eten en drinken, kortom heerlijk om gewoon feest te vieren en te weten dat achter de schermen door jullie alles goed geregeld werd."

Bedrijf: Attent Wonen Welzijn Zorg
"Mede door de professionele aanpak van Robert J Reinders Events is het nieuwjaarsevent van 2006 een feest geworden waar FC Twente trots op kan zijn. De vele positieve reacties tijdens en na het event hebben ons de overtuiging gegeven, dat onze doelstellingen gehaald zijn. De binding met onze achterban, de uitstraling als regionale volksclub en de contacten met onze zakelijke relaties hebben wij tijdens dit event op een prachtige wijze uit kunnen dragen."

Bedrijf: FC Twente
"Robert J Reinders Events is voor Stichting Vastgoedrapportage Twente de aangewezen partner als het gaat om initiŽren, organiseren en communiceren. Dankzij de professionele en toegankelijke organisatie van Robert J Reinders Events wordt elk event voor Stichting Vastgoedrapportage Twente een fantastische uitdaging in plaats van een onoverzienbare stapel werk. Robert J Reinders Events verdient dan ook het predikaat "architecten van applaus!".

Bedrijf: Stichting Vastgoedrapportage Twente
"De afronding van de implementatie van een nieuw automatiseringsysteem bij Vos Bouwdivisie en de bouw van een nieuwe bedrijfshal in Langeveen waren aanleiding voor een feest. Alle medewerkers van Vos Bouwdivisie werden met hun partners uitgenodigd om ze te bedanken voor al het werk dat ze gedaan hebben voor het automatiseringsproject. Tevens werd op 14 januari 2006, tijdens de feestavond, de nieuwe bedrijfshal officieel geopend.
Robert J Reinders Events werd ingehuurd voor de organisatie van het evenement.

Met een prachtige kaart werden de bijna 1.100 gasten uitgenodigd. Het thema van het feest was: Langeveen, center of the world. De feestlocatie was de nieuwe bedrijfshal. Deze kale hal werd door Robert J Reinders Events op zeer creatieve wijze aangekleed en omgetoverd tot sfeervolle feesthal. Er werden vier werelddelen ingericht, te weten Europa, Amerika, AziŽ en Afrika. Hier werd catering en vermaak uit de betreffende werelddelen aangeboden. Zoals wij van Robert J Reinders Events gewend zijn, waren de buffetten van uitstekende kwaliteit. Het vermaak was ook goed gekozen. Er was voor elk wat wils. Zo stonden er de hele avond rijen mensen voor de Reiki massage, bij de cartoontekenaar en bij de Henna tattooshop.

Daarnaast was er een centraal podium. Hier werd de officiŽle openingshandeling verricht en traden diverse artiesten op, waaronder George Baker en Replay. Op een prettige en zeer professionele wijze vervulde Mariska Hulscher de rol van gastvrouw. De klapper van de avond was Renť Froger. Samen met zijn Frogettes gaf hij een fantastische show weg.

De contacten met Robert J Reinders Events waren plezierig, de voorbereiding grondig en de communicatie verliep goed. Ook niet onbelangrijk is dat alle benodigde veiligheidsmaatregelen zorgvuldig genomen zijn. Het tijdens het evenement ingezette personeel was bekwaam en vriendelijk.

Het werd een feest op maat waar de gasten in de watten gelegd zijn. De sfeer was bijzonder ontspannen. Alles was tot in de puntjes geregeld tot en met het vervoer van de gasten met bussen.

De enthousiaste reacties van de medewerkers in de week na het feest bevestigden dat het een goed feest was! Door het plaatsen van foto's op het intranet van Vos Bouwdivisie kon men nog wat nagenieten."


Bedrijf: Vos Bouwdivisie BV

We vertellen graag wat we ook voor u kunnen organiseren


Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Plaats
mevrouw de heer
* Achternaam
Voorletters
* Telefoonnummer
* E-mailadres
Interesse
Bedrijfsfeesten
Event Marketing
Relatie Marketing
Entertainment
Incentives

Opmerkingen

Neem contact met mij op
Ik wil een brochure ontvangen

* = verplicht