TOS 25-jarig jubileum gala, een wervelende dinnershow!
Op zaterdag 16 januari 2010 organiseerde Robert J Reinders, Architecten van Applaus, in de locatie Go Planet te Enschede een wervelende dinnershow ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de TOS (Twentsche Ondernemers Sociëteit). Ruim 820 gasten waren getuige van een wervelende show, waarbij men gedurende 6 uur een aaneenschakeling van topentertainment en culinaire hoogstandjes onderging. Onder de genodigden waren onder andere de besturen van de TOS en van FC Twente, de oud-bestuursleden van beiden en honderden leden van de TOS. Alle leveranciers van deze avond zijn TOS-lid en hebben samen met Robert J Reinders laten zien waartoe Twente in staat is! Samen de schouders er onder, met een topproductie als resultaat!
 

Voor de gelegenheid werd de grote hal van Go Planet in Enschede omgebouwd tot een Moulin Rouge-zaal, met een podium en uiteraard een catwalk van in totaal maar liefst 300 m2! Rondom de passerelle stonden ingedekte tafels, waaraan gasten van zeer dichtbij van de show konden genieten. In de zaal werden in totaal 88 tafels geplaatst, gedekt en gedecoreerd passend bij het thema en volgens de laatste trends.

 

Voor de gasten werd een speciale vervoersdienst geregeld waardoor men voor de hoofdingang van Go Planet werd afgezet en onder de Eiffeltoren (18 meter hoog) over de rode loper naar de entree kon lopen.

 

Om 18.45 uur gingen de deuren van zaal open en kon iedereen in een schitterend verlichte zaal plaatsnemen aan de tafels.

The Dance Company, onder andere bekend van De Toppers, Frans Bauer en vele andere artiesten, verzorgden een spetterende opening en voerden gedurende de avond  in totaal 6 verschillende showblokken op waaronder de alom bekende can can dance. De voorzitter van FC Twente, de heer Joop Munsterman en de voorzitter van de TOS, de heer Wim Goldschmidt heetten de gasten van harte welkom en hielden beiden een korte toespraak, waarin de wederzijdse belangen onder de aandacht werden gebracht.

 

Na het uitgeserveerde voorgerecht was er een indrukwekkend optreden van Berget Lewis (oa. My name is Michael, Just the two of us, etc.). De stemming zat er al goed in.. Vervolgens werd het tussengerecht uitgeserveerd, waarna de volgende topartiest het podium betrad. Niemand minder dan Jeroen van der Boom (oa. De Toppers en maar liefst 5 nummer 1-hits in 2009) deed Go Planet op de grondvesten trillen… Gasten in galakleding stonden swingend en zingend aan de catwalk.

 

Vervolgens was er na het uitgeserveerde hoofdgerecht een spectaculair optreden van the “one and only” Miss Candy Dulfer. Welbekende nummers als “Sax a go go” en “Pick up the pieces” ontbraken tijdens dit optreden natuurlijk niet.

 

Tot slot was er een werkelijk spetterende finale waarin Candy Dulfer, Berget Lewis en The Dance Company er in een gezamenlijk optreden voor zorgden dat het dak er helemaal afging!

 

Met een deken van confettiregen en streaming, voor de gelegenheid in de kleuren rood en wit, werd er afgesloten met het lijflied van FC Twente “You never walk alone”. Alle gasten zongen uit volle borst mee.

 

Alle artiesten werden deze avond live begeleid door het fantastische 12-koppige orkest van Stephan Geusebroek.

 

Het dessert werd opgediend in de discotheek (VIPP) van Go Planet, waar top DJ Rose tot in de kleine uurtjes voor een swingende menigte zorgde.

 

Robert J Reinders, Architecten van applaus, tekende voor het concept, de organisatie en regie van deze gedenkwaardige avond.

 

Door het team van Robert J Reinders werden voor deze unieke gelegenheid (soms concurrerende) TOS-leden bij elkaar gebracht ter ondersteuning van deze dinnershow.

 

De catering werd verzorgd door een samenwerkingsverband van FC Twente Meeting & Events, ’t Holscher Catering en Boenders Catering. De inrichting van de zaal en decoratie van de schitterend ingedekte tafels werd gefaciliteerd door Rokarent in collegiale samenwerking met Partyrent. Techniek, licht en geluid door Music and Sound Productions, podiumbouw door Gentl en de special effects door Impuls. Hecla Professional was verantwoordelijk voor een prachtige live registratie van de show op grote schermen.

 

De ontwerpen en het drukwerk van onder andere de uitnodigingen en menukaarten zijn door Reclamebureau Van der Veer verzorgd, de beveiliging door RJ Security en de schoonmaakactiviteiten door Asito.

 

De Twentsche Ondernemers Sociëteit, samen in staat tot grootse prestaties!!

Opdrachtgever
TOS

Locatie
Go Planet Enschede

Aantal genodigden
880 gasten