De Rabobank Corporate Clients Classic Car Rally

Elkaar ontmoeten. In een omgeving die elke gedachte aan drukke agenda’s, overvolle mailboxen, lastige contractonderhandelingen en inspannende acquisities ogenblikkelijk doet verwaaien. Voor veertig toprelaties van de Rabobank organiseerden wij een jongensdroom die overigens ook de dames in het gezelschap bijzonder bleek aan te spreken: een internationale Classic Car Rally door het Teutoburger Wald. En dat betekende een plezierige één-op-één kennismaking en nauw samenspel tussen de bestuurder en de van een roadbook voorziene bijrijder. Maar ook ervaringen uitwisselen met de overige deelnemers. Over het weggedrag van die zo bijzondere klassieker, over de geneugten van een royale Cubaan, de subtiele verschillen tussen een whiskey of whisky, en het africhten van roofvogels. Het is relatiebeheer op z’n best.


Robert J Reinders kruipt graag in de huid van uw organisatie, uw medewerkers en relaties. Een goed voorbeeld daarvan is de wijze waarop wij met de afdeling Corporate Clients van de Rabobank samenwerkten. De accountmanagers van deze afdeling hebben een intensieve training ondergaan over relatiemarketing. Na het opstellen van een Persoonlijk Account Ontwikkelingsplan (PAOP™), werd vervolgens gezamenlijk een driejarig relatiemarketingplan opgesteld, waarvan deze rally een onderdeel vormt.


De uitnodiging - een miniatuur replica van een klassieker - bleek onweerstaanbaar. En uiteraard werd door ons niets onbeproefd gelaten om de hooggespannen verwachtingen waar te maken. Zo werd iedereen van een verrassingspakket voorzien (met een hapje en drankje voor onderweg, een cap, camera, zonnebrandcrème en zakje Autodrop), en werden op pleisterplaatsen bijzondere pitstops georganiseerd. Voor een lunch, een fascinerende roofvogeldemonstratie en - uiteraard nadat de contactsleutels werden ingeleverd - een proeverij van de fijnste whisky’s en meest geurige sigaren. De sfeer op de prijsuitreiking na de barbecue en een achteraf toegezonden DVD maakten vervolgens duidelijk dat je met goed netwerken een win-win situatie creëert.

Opdrachtgever
Rabobank Corporate Clients

Evenement
een classic car rally met bijzondere omlijsting

Locatie
Teutoburger Wald (Dld)

Aantal genodigden
de 40 meest gewaardeerde relaties

Aanpak
een ontspannen mix van ‘prestatiegericht’ samenspel, genieten en samen unieke ervaringen delen

Doel
versteviging van zakelijke relaties