Een personeelsfeest à la carte
Tja, wat krijg je als je - door middel van een keuzemenu en een wedstrijdelement - medewerkers in staat stelt om op een speciaal ontwikkelde website invloed uit te oefenen op een feest? Het antwoord is voorspelbaar.

Je krijgt een avond waar door iedereen reikhalzend naar wordt uitgekeken. Een avond die zelfs de stoutste verwachtingen overtreft, want uiteraard zorgden we ook voor een verrassingsact. Naast onder meer grootheden als zangeressen Do en Trijntje Oosterhuis, een wervelende show, disco met diverse DJ’s, een sfeervol strijkje in het wat rustiger Grand Café, de Crazy Piano’s en Replay.


Juist in een organisatie met verschillende vestigingen is het zaak om elkaar eens beter en op een heel andere manier te leren kennen en ook het groepsgevoel nieuw leven in te blazen. Door het lustrum op deze bijzondere manier te laten organiseren, profileerde Amicon zich als een uitstekende werkgever die graag rekening houdt met de wensen van zijn medewerkers. Vanzelfsprekend werd over dit dynamische en bruisende feest in de wandelgangen (zowel op de feestlocatie als op het werk) nog lang enthousiast gepraat.

Opdrachtgever
Amicon zorgverzekeraar

Evenement
viering van het 5-jarig jubileum met medewerkers en partners

Locatie
Lucky & Co, Rijssen

Aantal genodigden
1500

Aanpak
een gevarieerd muzikaal showprogramma in diverse ruimtes; van tevoren online ‘gekozen’ en samengesteld door de eigen medewerkers

Doel
vanwege de samensmelting van 2 werkregio’s diende bij de medewerkers de betrokkenheid en het saamhorigheidsgevoel te worden vergroot