Hartman Premarket Sales

Een vakbeurs kan een perfect podium zijn om uzelf, uw diensten en producten te profileren. Maar u kunt natuurlijk ook besluiten om als marktleider in de tuinmeubelenbranche uw hoofd boven het maaiveld uit te steken. En uw concurrenten letterlijk vóór te zijn. Voor de Hartman Groep organiseerden wij daarom enkele maanden voor de traditionele tuinmeubelbeurs - de Spoga - een Hartman Premarket Sales-event in het centraal gelegen Keulen. Ruim 800 klanten - from all over the world - en enkele belangrijke Aziatische producenten keken gefascineerd toe hoe, als onderdeel van een tweedaags evenement, de nieuwe collectie tuinmeubelen zich met flair op de catwalk presenteerde.


Naast door tv-babe Nance gepresenteerd topentertainment van Magic Unlimited, het Aziatische Duo Lodoi, het AV Performing Artists showballet en onder meer de soulsisters Big, Black and Beautiful, stond vooral de nieuwe collectie tuinmeubelen van Hartman in de schijnwerpers. Het tweedaags evenement stelde inkopers uitvoerig in staat om zich te vergewissen van de hoge kwaliteit en uitstraling van het Hartman assortiment, te profiteren van kortingsacties en de orderboekjes voor de dag te halen.

Opdrachtgever
Hartman Groep, tuinmeubelen

Evenement
een tweetal geheel verzorgde Premarket Sales-dagen voor inkopers en leveranciers

Locatie
NOB-studio’s, Keulen

Aantal genodigden
800

Aanpak
beurs, workshops, China-reportage, dinnershow

Doel
sales genereren, Hartman op de kaart zetten, Duitsland bewerken en leveranciers in het zonnetje zetten (o.a. door middel van het uitreiken van Awards).